top
Print side E-mail side 

Materialer

Vi hjælper med det rette materiale valg

Materialevalget til trådvæv er ikke kun bestemt af egenskaber som korrosions- og varmebestandighed, men også i stor udstrækning af vævets mekaniske egenskaber. Vi kan levere trådvæv i netop den materialesammensætning der imødekommer dine specifikationer og behov. 

Rustfrit stål 
Der er en bred vifte af austenitiske* og ferritiske** rustfrie stållegeringer til rådighed til vævning af trådvæv. Vi kan også fremstille trådvæv af duplex stål. Både omgivelser, temperaturer og mekanisk påvirkning har stor indflydelse på valg af materiale. 

* Ferritisk rustfrit/rustfast stål. De simpleste og billigste rustfri ståltyper. Har mekaniske egenskaber der minder om u legeret/lavt legeret stål. 

** Austenitisk rustfrit/rustfast stål. Udgør langt den største mængde (~80%) af de rustfrie/rustfaste stål typer der anvendes. Tilsat nikkel (8-20 %) for at stabilisere austenitstrukturen (umagnetisk). Har styrke og hårdhed som de ferritiske stål, men med højere sejhed også ved lave temperaturer. Til eksempel: AISI 304 og 316 

Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædi 


Ikke-jernholdige metaller
Kobber, messing, bronze, nikkel, titan men også ædle metaller som guld og sølv vælges på grund af deres specifikke egenskaber, der overføres til trådvævet i overensstemmelse hermed. Se disse materialers egenskaber i vort materiale datablad. 

Jern og stål 
Såfremt der ikke er specielt høje krav til materialet, kan et trådvæv af omkostningsmæssige årsager væres af tråde med et lavt kulstofindhold. Ofte er disse tråde overfladebehandlet, for eksempel ved galvanisering – dette kan ske både før og efter vævning.

Materiale datablad


 

Vores trådvæv og svejst net er af tysk kvalitet fra Dorstener Drahtwerke 


 

Brochurer på: Trådvæv, tråd, svejst net, filtre og MeshArt 

ProMesh er en division af: ProGuard ApS +45 53888787 

ProGuard  /  ProMesh.  

© 2024 ProGuard ApS.
CMS & Webdesign.
HTML5 / CSS3