top
Print side E-mail side 

Om ProMesh

Jysk snusfornuft, service, ordholdenhed og punktlighed

Når du handler med ProMesh, der er en division af ProGuard ApS, handler du med en jysk virksomhed med et internationalt udsyn, men stadig med de gode gamle dyder som: 

Service, ordholdenhed og punktlighed.


 

Vores mission

Det er ProGuards mission, altid, at levere den rette løsning til den rette pris i enhver given situation. Virksomheden vil fremstå som en kompetent, ordholdende, ”easy going” virksomhed der lægger stor vægt på personlig kontakt og engagement. Kunderne skal opleve ProGuard som troværdig og stå tilbage med en følelse af, at deres forventninger er mere end indfriet.

Vores vision

Det er ProGuards vision at blive den bedste leverandør på markedet – ikke på størrelsen, men på evnen til at analysere kundens behov og levere den rette løsning til den rette pris. 
Vore kompetenceområder er:
Trådvæv, svejst net, filtre, tråd, presse og bølgegitter, depotrum, pulterrum, sikkerhedsdøre, lagerindretning og afskærmning, maskinafskærmning.

Vore kunder

Vore kunder er den danske industri, hvad enten der er tale om den lille smed eller internationale produktionsvirksomheder.
Den danske boligmasse, hvad enten der er tale om: Almennyttige boliger, private ejendomme, andelsforeninger, ejerforeninger og andre institutioner med behov for vore produkter. 
Vi byder også gerne ind på dine produkter.


 

 

Udsyn og indsigt

ProGuard ApS, Styrmandsvænget 236 - DK 6710 Esbjerg V   +45 53 88 87 87

ProGuard  /  ProMesh.  

© 2024 ProGuard ApS.
CMS & Webdesign.
HTML5 / CSS3